BOLU / MERKEZ - Abant İlkokulu

Ekm

15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan polis memuru Ozan ÖZEN’in  mezarını ve ailesini ziyaret ettik. Ziyarette kahraman şehidimizin ailesine başsağlığı diledik. 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet ,gazilerimize ve yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz”.

Ekm

15 Temmuz 2016’da Türkiye Cumhuriyeti’nin millî birlik ve bütünlüğüne kastetme niyetiyle gerçekleştirilen hain darbe girişiminde, milletimiz ve demokrasimiz için canını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu uğurda büyük bir inançla mücadele eden halkımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlu olsun.

Ekm

2023 – 2024  Eğitim Öğretim Yılı’na “Merhaba” diyerek başlayan okulumuzda ilköğretim haftası kutlamaları coşkuyla kutlandı. Okul bahçesinde düzenlenen törene sabahın erken saatinde okula gelen öğrenciler ilk günün heyecanını yaşadı. İlk defa törene katılan anasınıfı ve birinci sınıf öğrencileri heyecanlarını gizleyemediler.

Ekm

Deprem güçlendirme çalışmaları için ayrıldığımız binamıza bugün kavuştuk. Öncelikle binamızın güçlendirilmesine emeği geçen Sayın Valimiz Erkan KILIÇ'a ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Cemil SARICI'ya teşekkür ederiz. O tarihten bugüne bizİ misafir eden Atatürk İlkokulu'nun idareci, öğretmen, çalışan, veli ve öğrencilerine teşekkür ederiz.Bu süreçte ,sabırları için okulumuz idarecilerine, öğretmenlerine, çalışanlarına, velilerine ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümü, kutlu olsun.

ANASINIFI VE İLKOKUL 1.SINIF KAYITLARI AĞUSTOS AYI İTİBARİ İLE BAŞLAMIŞTIR.

May

Okulmuzda güçlendirme çalışmları hızlı bir şekilde devam etmektedir. Eylül ayında yeni yüzü ile okulmuzda kavuşmak dileğiyle.

Nis

Bolu Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şubede görevli Trafik Polisleri tarafından okulumuz 3.Sınıf öğrencilerine Trafik Eğitimi verildi.Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ock

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde düzenlenen;  İlkokullar Arası Fıkra Canlandırma Yarışmasına okulumuz öğretmen ve öğrencileri katılım sağlamıştır. Yarışmada başarılar dileriz.

Ock

Okul Sağlığı Programı Çerçevesinde Sınıflarda Meyve Günü Etkinliği Gerçekleştirilmiştir.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Ock

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla çeşitli etkinlikler yapılmıştır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.