BOLU / MERKEZ - Abant İlkokulu

Abant İlkokulu

Akpınar Mahallesi Gerede Caddesi No 12 Merkez/BOLU
Vizyon
Türk Milleti’nin kültürel değerlerini benimseyen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına sahip çıkan, insan haklarına saygılı, bağımsız çalışabilen, eleştirel düşünce ve uluslar arası bakış sahibi, yaratıcı, soran sorgulayan, araştırmacı, bilimdeki ve teknolojideki gelişmeleri takip eden , okul içinde edindiği bilgileri dış dünyadaki gerçeklerle birleştirebilen , bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler yetiştirmek vizyonumuzdur.
Misyon
Temel hedefimiz olan en iyi olma duygusunu her zaman canlı tutmak, toplam kalite yolculuğunda öncü olmak, öğrendiklerimizi ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için kullanmak, bizi biz yapan bilinci oluşturmak misyonumuz olacaktır.
Öğretim Şekli :Tam gün öğretim
Ders Başlama Saati: 9.00 Ders Bitiş Saati: 15.00
Ulaşım
Toplu taşım araçlarıyla sürekli ulaşım imkanı vardır. Merkeze yakın olması sebebiyle yaya olarak ta ulaşım mümkündür.
İl Merkezindedir.
İl Merkezinde